×


Opplev en uforglemmelig aften med LoveToy Streetgirls 7 Masturbator, et produkt som stråler av femininitet og sensuelle kurver.


Masturbatoren er laget av et realistisk, hudvennlig materiale som etterligner menneskelig hud, og gir en ekstremt realistisk og deilig opplevelse. Det føles som ekte hud, og gir deg en autentisk følelse hver gang. Vaginaåpningen er full av deilig tekstur, nupper og riller og analtunnelen har et eget spennende mønster. Masturbatoren har deilige former og ta tak i!


Vi anbefaler å bruke rikelig med vannbasert glidemiddel for å sikre en jevn og behagelig innføring. Selv om diameteren på hullene i masturbatoren kan virke stram ved første gangs bruk, vil elastisiteten øke over tid og bruk, tilpasse seg din kropp og gjøre hver økt mer komfortabel og tilfredsstillende.


Med LoveToy Streetgirls 7 Masturbator får du en kombinasjon av realistiske materialer og nøye designet tekstur som gir deg en intens og tilfredsstillende opplevelse.


Materiale: TPE
Størrelse: 33.5 x 25 x 17 cm
Vanntett: Ja
Farge: Lys hudfarge
Vekt: 6,81 kg


Skriv omtale

Merk:HTML støttes ikke!
    Dårlig           Bra
Captcha

LoveToy - Streetgirls 7 - Masturbator

  • Produsent: Rimba
  • Produktkode: 10055
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 3 449,-

  • Uten MVA: 2 759,-

Tagger: masturbator, stor, realistisk, sexdukke, dukke, helkropp, kropp, body, masturbation, runke, runkedukke, dukker, dukke, stormasturbator, onani, onaniprodukt, for menn, bbq, big woman, bbw